Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ελληνικό σεξεφάντωμα 2011...vol.2





Ιός: Φαγώθηκαν να την κάνουν οι ντόπιοι μικρή Μύκονο, αλλά έφτιαξαν το φαληρακι τον Ναπολιτάνων .Το 2006 που πήγα για τελευταία φορά,νόμιζα ότι κατέβηκα σε λάθος νησί. Θυμόμουν παλιότερα  το far out με μια καλή αναλόγια μεταξύ αντρών-γυναικών  και τώρα είναι σαν το ΚΨΜ  στο κέντρο της Κορίνθου -2000 άντρες 4 γυναίκες(στελέχη)!!Μια φορά κατέβηκα στο καγκουροπάρτι  τους στο far out το 2006 και ένιωθα λες και ήμουν σε gay parade με εθνικόφρονες (οι γελίοι τραγούδαγαν ακόμα «Ελλάς όλε όλεεε, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ» χτυπώντας τουμπερλέκια κατσαρότριχοι  παχουλοκομψοί  με γυαλι παρ-μπριζ, περιπτερόπτικαλ Ντόλτσε Αφάνα στο ρυθμό του beat.. ).Οι έλληνες  που βρίσκονται εκεί  είναι ηλικίας  17-25 με μαλλί  αφηρημένη τέχνη ,από τον κουρέα του ΙΚΑ και δηλώνουν psychedelαδες και fan του Κώστα Μήτρογλου .Οι γυναίκες είναι επικηρυγμένες από όλα τα νησιά της Ελλάδας για την κακογουστιά τους,επειδή είναι μπερδεμένες μεταξύ της καγκουριάς και κυρίλας(π.Χ. κοκαλάκι φωσφόριζε κίτρινο σε κότσο ala sailor moon,μπλούζα ραντάκι  japan, Τζην φούστα και ΧΡΥΣΕΣ γόβες.Oι Ιταλοί ( έρχονται κυρίως από Νάπολι μεριά)είναι πιο βρωμιάρηδες και από άστεγο στην Ινδία, κυκλοφορούν ξυπόλητοι κουβαλώντας  εστία μικρόβιων παντού (Προτιμώ να κάνω βουτιά σε κάδο με σκουπίδια το καλοκαίρι με 40 βαθμούς στην Ομόνοια, παρά να βουτήξω  στην πισίνα  του far out).



Tips: Αν σκέφτεσαι να πας  έχεις πέσει  πολύ χαμηλά .Αν έχεις σπίτι εκεί πούλα το η νοίκιασε το στους felicita φλώρους από την Νάπολι..Προς τους άντρες που σκοπεύουν να ¨βασανιστούν¨  σαν τον Λεπα ψάχνοντας  για  γκομενάκι (!Jesus!)στην Ίο πρέπει να πω ότι δεν θα βρουν , και σε συνδυασμό με τις τεκίλες του Johnny shooters(τεκιλα από χύσια του Johnny και άλλων συνταξιούχων φίλων του ,σε διαφανές μπουκάλι με χειρόγραφο αυτοκόλλητο  -ΤΕΚΙΛΑ- ) που προκαλούν μερική έως ολική τύφλωση και  αναρρόφηση  ενώ είσαι όρθιος ,σας βλέπω να μπαλαμουτιαζεστε  με κάνα γλυκό αγόρι σαν τον Χατζηγιάννη .Τώρα αν είσαι γυναίκα, έχεις πιάσει πάτο-απατό.. (το επόμενο που έχεις να κάνεις από την απελπισία σου είναι να πας στα Ρύζια Έβρου γυμνή σε φυλάκιο, μπας και φιλοτιμηθεί κάνας αγρότης που δεν χαμπαριάζει μπροστά στην κάβλα του και σε κεράσει κάνα ¨τιρμπουσόν¨)Το μονο που εχω να σου πω είναι ότι θα γαμηθείς μεν, αλλά θα κολλήσεις σύφιλη δε..Πάρε Bepanthol …και καλή ανάρρωση..



Εναλλακτική :Λούτσα τον 15αυγουστο χωρίς όμως Ιταλούς μπόχες .  





Νάξος: Πρέζα όμορφη .Ότι πρέπει να αποφύγει ένας νέος/α από 18-30 ετών. Είναι όμορφο νησί, αλλά από βράδυ είναι η χαρά της υπνηλίας …Είναι το ιδανικό νησί  για να τσακωθείτε ( λόγω επιλογής διακοπών)και να χωρίσετε με τον σύντροφο σας αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτόν /αυτήν. Το νησί είναι για το φαμιλιέρη 50αρη  που αντί για την κοσμική Κινέττα, επέλεξε να πάει Νάξο για «ξέφρενες» διακοπές. Η βαρεμάρα είναι τέτοια που είσαι ικανός να αράξεις στο δωμάτιο και να δεις Π.Α.Ο.ΡΟΥΦ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ με μπύρες, πίτσα και να γουστάρεις κιόλας   . Πρώτη φορά έκανα στα 19 μου διακοπές  50αρη, γυρνώντας  όλους του αρχαιολογικούς χώρους και να κοιμάμαι από της 1 το βράδυ .Αν σου ξεκινήσει κουβέντα η γκόμενα σου με την φράση «Αρκούδοεκλεράκι μου άκουσα πως στην Νάξο είναι τέλεια …» μπορείς να την γαμήσεις πισωκολλητό με το κεφάλι της μέσα στο καμπινέ ,τραβώντας καζανάκι(Rocco είσαι  έμπνευση για τον κάθε άντρα )  μέχρι να το ξεχάσει .Αν στο πει άντρας, καλά θα κάνεις να πηδηχτείς  με τους κολλητούς του ,μπας και σε πάρουν μαζί τους διακοπές και ξεφύγεις από την μιζέρια..



Tips: Αν επιλέξεις αυτό το μέρος για διακοπές μετά από όσα διάβασες, είσαι  οκνηρό άτομο και  οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι για λύπηση, έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση  και γενικά ήσουν και είσαι το μηδενικό της παρέας .Ζεις σαν 50αρα/ης για να δείξεις πιο ώριμος/η και περιμένεις να παντρευτείς για να πεις ότι κάτι έκανες και συ στη ζωή σου (ψυχανάλυση, όχι μαλακιές… ).Αν είσαι τυχερός/η θα βρεις ακριβώς ένα ίδιο ξενέρωτο  άτομο στην παράλια να φτιάχνει πύργους με κουβαδάκια από τα παιδιά της διπλανής οικογενείας και το σεξ σας θα είναι  πιο αργό και από το  ’’μετέωρο βήμα του πελαργού’’…



Εναλλακτική : Αιδηψός. Οστεοπόρωση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου