Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ελληνικό σεξεφάντωμα 2011..vol.3



Αμοργός: Το πρωτόγονο  νησί ,τα βουνά του οποίου είναι’’ κρανίου τόπος’’ όπως σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων αλλά με τι  διαφορά ότι είναι πολύ άγρια και απότομα πράγμα που το κάνει  διαφορετικό και όμορφο. Το νησί εικάζετε ότι  το ανακάλυψε το ξώγαμο του John Lennon με Ταϊλανδή τρανσεξουαλα,  δηλαδή  ο Βασίλης Καζούλης .Ο ΄΄Billy΄΄ για να  ξεχασει την Φάνη ανακάλυψε αυτό το μέρος για απομόνωση και αυνανισμό στην φύση. Εκεί  πάνω στη μαλάκια του και με τον Dylan να του τραγουδα, εγραψε όλα αυτά μουσικά  αριστουργήματα κατά της αϋπνίας . Μετά την ‘’απίστευτη’’ προβολή του νησιού από τον παραπάνω ,το νησί άρχισε να έχει τουρισμό από αλαφροΐσκιωτες κουλτουριάρες, φεγγαρολουσμένους   gay καλλιτέχνες και αρκουδαρεους  rastafarians  .Οι κάτοικοι είναι γενικά πολύ γκρινιάρηδες και παράξενοι ενώ δεν πρέπει να γνωρίζουν τη ύπαρξη της χλωρίνης και το άδειασμα του κάδου της τουαλέτας από τα κωλόχαρτα (την 2η φορά πήγα με γκόμενα). Το κάμπινγκ στην Αιγιάλης  είναι  μικρό, και για να στήσεις σκηνή στην περίοδο 1-18 Αύγουστου  πρεπει να δώσεις κώλο στον καθαριστή σβουνιών και να σε βολέψει δίπλα σε τουαλέτες αλλιώς θα κοιμάσαι στην παράλια με τα υπάρχοντα σου  σαν άστεγος στην Αμερική .Για τον ΠΟΥΤΣΟ τελείως είναι οι σερίφηδες  του κάμπινγκ που σου σπάνε τα αρχίδια φωνάζοντας σου να τους δείξεις το καρτελάκι σου(έχουν γίνει απίστευτες μανούρες) ,με τους φακούς στην σκηνή σου και ανεξάρτητα αν εσύ πηδάς ,την παίζεις έχεις βγει από το μπάνιο και είσαι γυμνός/η.

Tips: Το νησί είναι κατάλληλο για νέες γνωριμίες έχοντας όμως τις ιδιομορφίες του .. Οι  αλαφροΐσκιωτες  είναι συνήθως στο κόσμο τους ,περπατώντας περίεργα νομίζοντας ότι είναι νεράιδες  του καλοκαιριού..Ψάχνουν έναν άντρα να ολοκληρώσουν πνευματικά ,έναν άντρα που θα ακούσει ποιήματα, φιλοσοφίες, υπαρξιακά  ξέροντας πως δεν θα γαμήσει… Και για να το κάνεις αυτό στις διακοπές σου δεν είσαι ακριβώς  χαζός, αλλά ιδιαίτερος σαν τον  Forest Gamp . Οι φεγγαρολουσμένοι είναι όλοι ζευγάρια, όποτε τραβά Μύκονο αν θες να σου γαργαλήσουν τον προστάτη .Από την άλλη μεριά έχουμε τους φιλειρηνικούς αρκουδαρέους   που σε ερωτεύονται κεραυνοβόλα   άμα τους πετάξεις ένα τετράφυλλο από τον Ταΰγετο και το βράδυ στο «Q» (παραλιακό μαγαζί στην Αιγιάλη που συνήθως παίζει μουσικάρες  αλλά αν μπουν οι αρκουδαρέοι στα decks θα γίνει το μυαλό σου μαρμελάδα από τα dubstep..)χορεύετε σαν κατσίκια ιδρωμένοι…

Εναλλακτική: Η κοσμοπολιτική  Ανάφη  ..


Κύθηρα: Το πιο υπερτιμημένο νησί  απ’ όλα. Έχουν γυριστεί εκεί αποτυχημένα σήριαλ  στα 90’s που οι ατάλαντοι ηθοποιοί τους είναι ακόμα τουρίστες στο νησί, βγαίνοντας στα μεσημεριανά και μας προπαγανδίζουν για το ποσό όμορφο νησί είναι . .Για  να πας καταρχήν εκεί τραβάς τέτοια ταλαιπώρια  που είναι πιο εύκολο να κάνεις  Πάτρα-Ανκόνα με ποδήλατο θαλάσσης από το να περιμένεις στην  Νεάπολη την  παντόφλα να σε περάσει απέναντι..Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να πας από Γύθειο η από Πειραιά που έχουν ένα δρομολόγιο την βδομάδα είσαι μεγάλη μαζόχα γιατί  πρέπει να κανονίσεις την άδεια σου και την περίοδο της γκόμενας σου(αν και σεχ δεν θα κάνεις ,διάβασε παρακάτω..). Για γυρίσεις το νησί πρέπει να είσαι ο Indiana Jones για το λόγο ότι  η σηματοδότηση είναι ανύπαρκτη και το νησί αραιοκατοικημένο με τεράστιες ευθείες,και άνθρωπος πουθενά.. όποτε η αφήνεις σημάδια για να γυρίσεις  η το ρίχνεις στον τζόγο και πας στην άλλη άκρη του νησιού όπως έπαθα εγώ. Περά από τον καταρράκτη στο Μυλοπόταμο και την παράλια στο Καψάλη το νησί δεν σε αποζημιώνει για την κούραση που τράβηξες  για να πας..
 
Tips: Σε αυτό το μέρος δεν υπάρχει ερωτική και σεξουαλική επιθυμία, ούτε ένα αθώο πρωκτικό flirt και αν πας και με γκόμενα/ο θα χωρίσετε για ανεξήγητους λόγους όπως έγινε σε φιλικό ζευγάρι που τα ξαναέφτιαξαν γυρίζοντας πίσω ..Σ’ αυτό το νησί η περνάς απαρατήρητος, η περνάς απαρατήρητος..δεν θυμάσαι κανέναν και δεν σε θυμάται κάνεις..Στις φωτογραφίες φαίνονται μόνο τα τοπία άσχετα αν έχετε βγει εσύ και οι φίλοι σου σε αυτές..Μόλις συνειδητοποίησα ότι τερμάτισε τα level βαρεμάρας αφήνοντας την Νάξο αρκετά πίσω..

Εναλλακτική: Ψέριμο για ψάρεμα …πιο εύκολο είναι να γαμήσεις γοργόνα παρά γυναίκα στα Κήθυρα..


Υ.Γ.: Υπάρχει  μια κατηγορία ανθρώπων που πάνε διακοπές όπου γράφει  η πορδήθεν Athens Voice.Αυτοί και αυτές  βρίσκονται σε όλα τα νησιά που προτείνει  η εφημερίδα στο τεύχος Ιουλίου και αναγνωρίζονται   από τις σωλήνες παντελόνια σε διάφορα χτυπητά χρώματα όπως μπλε electric,λαχανί ,ροζ και κίτρινο(λες και περπατάει μια παρέα καλαμάκια του φραπέ) έχουν ray-ban σε διαφορετικά χρώματα, all-star,ριγέ μπλουζάκια,vintage τσάντες  και φράντζα μαλλί,  χωρίς να ξεχωρίζεις τα αρσενικά( κρυφοπαλιόπουστες ) από τα θηλυκά(35 κιλά και άβυζες)  .Θα τους βρείτε στα νησιά προσπαθώντας  να κάνουν το δικό τους «Γκάζι» καθήμενοι  σε  σκαλοπάτια ,πεζούλες ακόμα και στο δρόμο  με αεριούχα νερά και breezer αναγκάζοντας τον κόσμο να περπατάει με moonwalk για να μην πατήσει τα "γκαζοφλώρια"...


2 σχόλια:

  1. Άρα πού θα πρότεινες να πάει κάποιος για διακοπές, Κυρ Κανίβαλε? Αν δεν είσαι κάγκουρας, αν δεν είσαι τίποτε, διότι είσαι λίγο από όλα... πού πας..? (Διάβασα όλα τα προηγούμενα και είπα να σχολιάσω το τελευταίο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιπάρο.Το νησί είναι η έννοια των διακοπών..Ο σταρχιδισμός του και ότι είναι μικρο νησί έχοντας τα πάντα διπλά σου, το καθιστά πρώτο με διαφορά στις επιλογές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή