Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

.Αssbar

Το κωλόμπαρο είναι το μπαρ με το μονί ψέμα. Εγώ δεν θυμάμαι  πότε πήγα για πρώτη  φορά αλλά σίγουρα πήγα πιο «εύθυμος» και για χαβαλέ. Όχι δεν είμαι μισογύνης, και δεν κοροϊδεύω τα κορίτσια που ήρθαν από το  Μπουτκοβο για ένα καλύτερο αύριο που και αυτά με την σειρά τους τα τρώνε από τα χαϊβάνια πουλώντας τους έρωτα. Τα κωλόμπαρα είναι χώροι άφθονου γέλιου για όποιον τον μουλιάζει που και που, και δεν είναι καθυστερημένος να ακουμπάει  το μεροκάματο του για να ακούει  παπατζογλυκόλογα και για να  πιάσει κάνα βυζί..Και για να μην νομίζετε ότι ήμουν κάνας γαμίκουλας  και  υπεράνω ,υπήρχαν εποχές που είχα γίνει  ο Κάμα Χούφτα, αλλά δεν τα ακούμπαγα για να μου πουν πόσο Ζαγοράκης είμαι και να με πιάνουν κατουροκαύλες..

Ανέκαθεν δεν καταλάβαινα πως άφηναν τόσα πολλά φράγκα σε μια γκόμενα που σου κρατάει συντροφιά..που στην ουσία είναι ενοικιαζόμενη  γκόμενα, pay to wet... Πρώτον ότι όλοι ξέρουν ότι το ¨κεράσει ποτό πιάσει μπούτι¨,  το ποτό είναι νερό και χρεώνεται 15e που ισοδυναμεί  με 15 λεπτά παρέας(ανάλογα βεβαία και το ποσό τακτικός πελάτης είσαι) το special  ποτό είναι πιο ακριβό και κρατάει κάνα μισάωρο .Το special ποτό(20e) δεν είναι νερό από δάκρυα μονόκερου  μικρού πόνι(συγκεκριμένα της Wind Whistler)αλλά είναι το ίδιο νερό και στο ίδιο ποτήρι .

Συνήθως το μαγαζί έχει ταμπέλα που λέει pub,έχει ένα όνομα του στυλ ¨σύμβολο¨ και είναι πιο μικρό και από γιάφκα σκακιστών .Τις περισσότερες φορές έχει τζαμαρίες και κουρτίνες που κρύβουν την λαγνεία..Η γυναίκες είναι  κατά 70% εισαγόμενες και κάνα 30% δίκες μας που δηλώνουν ¨σερβιτόρες¨ -Οι άλλες είναι οι πουτάνες-.Το εσωτερικό είναι σαν να έχεις βάλει τον Φλωρινιώτη διακοσμητή .Κίονες και καθρέπτες με μαύρες πιτσιλιές στον τοίχο ,μπάρα από ξύλο πασατεμπιάς με πλαστικό κάλυμμα μαύρο γρανιτένιο   .Βlue light παντού, 45αρες παχουλοκομψές milf κρεμασμένες στην μπάρα..και sokerde sokerdesa..

Οι κύριοι πελάτες, είναι πρώην γιεγιέδες με μαλλί μακρύ καραφλοφράτζα ,σαν ανίψια του Τζων Τίκη,  και  καρεκλάδες του 80΄ με χαίτη Τσιμογίαννη .Όλοι συμφωνούν στιλιστικά με το ανοιχτό πουκάμισο και ότι χαλιμάφι χρυσό έχουν..Η καθημερινότητα τους είναι πρωί καφενείο, απόγευμα πρακτορείο προ-πο και βράδυ στο assbar. Κατά 90% χρεωστάνε σε όποιον μιλάει..Ναι ρε, σε όποιον μιλάει γιατί τα δανεικά δεν έχουν πατρίδα(ένας γνωστός μου δανείστηκε από το αφεντικό του κωλόμπαρου που τον ήξερε, για να πληρώσει την δόση για το αμάξι, και το ίδιο βράδυ σούρωσαν και  βρεθήκαν σε άλλο κωλόμπαρο να τρώει τα δανεικά) ..Μαλμπουρια και κινητό στο χέρι να συμπληρώνει το λαικattitude..

Όταν ρώτησα,σαν μικρός και ανόητος που είμαι, ¨γιατί ακουμπάvε τόσα αφού δεν κάνουν τίποτα¨ η απάντηση ήταν αποστομωτική..¨τους λένε τα προβλήματα τους¨,μου απάντησε ο φίλος .Δηλαδή αντί να δώσουν 15e στο μπουρδελάκι και να αφήσουν την ¨τσαντίλα¨ τους, προτιμούν να λένε τον νταλκά τους και να πληρώνουν τα 8πλασια. Τώρα που το σκέφτομαι ,αντί να τα σκάνε σε κάνα μουσάτο ψυχολόγο τα λένε στην πολωνέζα....Σαν φαντασίωση μου ακούγεται..

Το μεγαλύτερο γέλιο που έριξα ποτέ είναι όταν μπήκα στο κωλομπαρο και είδα να σέρνει το νησιώτικο, αφρικανή υπήκοος και πίσω να είναι τυπάδες ωσάν τον Τσιαντάκη . Επίσης σ’ένα assbar είχε σε τεράστιο κάδρο τον αξεπέραστο Μάκη Χριστοδουλόπουλο και όταν ο υπερυψωμένος dj έβαζε κομμάτι του, προσκύναγε στην εικόνα και έκανε τον σταυρό του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου