Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΣΜΑΝ



All About Woman ..


1-Που τα έχουν με έναν γκόμενο για πολλά χρόνια, τις έχουν ψοφήσει στο κέρατο και αυτές από πείσμα μένουν στη σχέση κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν, ακόμα και αν η δουλειά του είναι ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ..

2-Συζητανε με άντρες φίλους τι να κάνουν με τις σχέσεις τους, όλα καλά μέχρι εδώ ..αλλά έχεις σπαταλήσει  150e σε καφέδες και τόνους σάλιο για να το αναλύσεις από όλες τις πλευρές και τις λεπτομέρειες για έναν γκόμενο που την έχει απλά  για να ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ μόνο, και οταν της το λες..θα σου πει ότι "αυτός είναι  διαφορετικός ".Τότε γιατί μας ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μαντάμ και δεν κάνεις του κεφαλιού σου..;

3-Δεν μπορείτε να αλλάξετε κανέναν άντρα!!Χωνέψτε το..Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε , μπορεί στην αρχή να ήμαστε λίγο "γαλλικά και πιάνο"  μπας και  βουτήξουμε το δαχτυλάκι μας στο μελί, αλλά τα βασικά του χαρακτήρα φαίνονται στον μήνα πάνω ακόμα και αν είναι ο καλύτερος ψεύτης.

4-Οταν μιλάς με έναν φίλο άντρα που έχει χαρακτήρα που σου αρέσει, και του λες "σαν εσένα θα ήθελα να είναι ο δικός μου γκόμενος"  1ον.Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός στη σχέση του, και 2ον.Δεν θα ήταν φίλος σου, θα τον είχες ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΜΩΡΗ!!!

5-Τις πουτανιές σας, τις καταλαβαίνουμε..Απλά σας κάνουμε τα χατίρια(τους μαλάκες..) μπας και σας πιάσουμε στο φιλότιμο και πηδήξουμε...ΚΩΛΟ!!

6-Γιατι μας ζαλίζεται τα ΑΡΧΙΔΙΑ όταν βλέπουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ μπάλα και μαζευόμαστε με τους φίλους μας για PRO ; Όσο ανούσιο και αν σου φαίνεται για μας είναι ευχαρίστηση, σαν σεξ. Σκέψου ότι εσύ κάθεσαι με την κολλητή σου και κράζετε τις συμμαθήτριες σας, βλέποντας φωτογραφίες τους στο facebook..είναι πιο ώριμο αυτό;

7-ΔΕΝ ξέρετε από ποδόσφαιρο!!είναι ένα άθλημα που 99,8957% το έχουν παίξει τα αγοράκια όποτε περά ότι το βλέπουν, ξέρουν έστω και περίπου ΠΩΣ παίζεται, μην μας το παίζεται έξυπνες..Εμείς σας δίνουμε συμβουλές για τους πόνους της περιόδου;

8-Ειστε κομπλεξικές με το τιμόνι ,γιατί για να περάσει πεζός από δρόμο με γυναίκα οδηγό πρέπει να έχεις μπάρμπα τροχονόμο...Το κορυφαίο είναι που γκαζώνουν όταν πας να περάσεις..ΠΕΖΟΣ!!καριόλες..

9-Πατε στα ZARA-H&M-BERSKA-STRATOVARIUS κάθε εβδομάδα να ψωνίσετε, και εκτός αυτού μιλάτε παράλληλα με την κολλητή σας στο τηλέφωνο να σας πει την άποψη σας ενώ δεν ΒΛΕΠΕΙ!!!Αν κατά λάθος βρεθείς σε όροφο με τα γυναικεία, θα δεις 60 κλώσες να μιλάνε ταυτόχρονα φέρνοντας τσουνάμι ΒΑΒΟΥΡΑΣ!!!Φερτέ μου ένα kalashnikov και άσε με να φωνάζω "привет мой маленький друг"(say hello to my little friend)

10-Δεν παρατηρούμε σχεδόν ποτέ το χρώμα των νυχιών σας!!Δεν είμαστε κάφροι αλλά επιστημονικές έρευνες λένε ότι είμαστε μονοδιάστατοι!!Προτιμάμε να παρατηρήσουμε τα βυζιά σας και τον κώλο σας..



Και μην ξεχνάτε σας  αγαπώ..
Υ.Γ.:  Το κείμενο αυτό το είχα στείλει με mail σε μερικές από τις επαφές μου 1 χρόνο πριν.Διόρθωσα κάποιες λέξεις και φράσεις (ελάχιστες) που δεν μου άρεσαν..

10 σχόλια:

  1. 1.Όλοι κατά βάθος θα θέλατε μια φίλη με γκόμενο πορνοστάρο, μπας και σας τρυπώσει σε κανένα event να πάρετε μάτι καμιά συναδέλφισσά του.

    2.Συζητάω τα προβλήματά μου με άντρες φίλους μου, γιατί εσείς οι ίδιοι με έχετε καταδικάσει σε "βραδιές του οπλίτη" και σε κατ' εξακολούθησιν διακοπές με την αρβαλοπαρέα.

    3.Άμα ο άντρας είναι στην αρχή γαλλικά και πιάνο, καμία γυναίκα δεν θα κάτσει να ασχοληθεί, γιατί μυρίζει "ντιντής και ευαισθητούλης". Καλύτερα να βουτήξετε το δάχτυλο στη μύτη παρά στο μέλι.

    4.Με το 4 θα έρθω να συμφωνήσω.

    5.Άμα θες να πηδήξεις κώλο, να πας να το ζητήσεις. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις τον μαλάκα.

    6. Και με το 6 θα έρθω να συμφωνήσω, γιατί απλά με έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας.

    7. Μην ξεχνάς ποιος έφερε στο φως τον Χοτα...με φέρνεις σε δύκολη θέση και θα έχω άνκο.

    8. eight eight, i forget what eight was for...

    9.Τι δουλειά έχετε εσείς στον όροφο με τα γυναικεία? γιατί δεν είστε με τους φίλους σας να παίζετε PRO?

    10.Ούτε η Μίνα η κομμώτριά μου δεν παρατηρεί τα νύχια μου! Ο μόνος που το παρατηρεί και το σχολιάζει είναι ΕΝΑΣ! (ξέρεις ποιος...)

    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Δεν το είχα σκεφτεί.Αν και κάνω σεξ σαν πορνοστάρ.

    2.Δεν μας λες τα προβλήματα σου.Άπλα επειδή είσαι αλητεία, κάθεσαι με μας γιατί βαριέσαι να συζητάς για περμανάντ,νυχιά(!!) και περίοδο.Η βραδιές του οπλίτη γίνονται με την Στέλλα Γεωργιάδου.

    3.Το "γαλλικά και πιάνο" για κάθε άντρα είναι υποκειμενικό.Μπορεί κάποιος όταν είναι σε θέση να κάνει μπάνιο μια φορά την μέρα αντί για μια φορά το τρίμηνο που έκανε, για να γαμήσει, έχει ξεπεράσει τον ευατό του για την γυναικά..

    4.Να μην έρθεις.Να συμφωνήσεις εκεί που είσαι.

    5.Αν το ζητάγαμε,θα έπρεπε να ανοίξουμε 3ωρη κουβέντα για το "που πάει η σχέση μας" και για να μου το ζητάς έτσι απροκάλυπτα δεν μ'αγαπάς.

    6.Μια χαρά σε έχουμε κάνει.Και όλες σε ζηλεύουνε.

    7.Παλιακιά-αλητεία-τα έκανες πλατεία!!Μονό εσύ είσαι η εξαίρεση!

    8.Άμα γράφεις και έχεις πιει 10 μαργαρίτες τι να θυμηθείς;

    9.Δεν έχουμε δουλειά μαντ μαζέλ,παλιά πήγαινα να πάρω μάτι και μετά με την σχέση παύλα δεσμό μου να ψωνίσει.

    10.Όταν βάφεις τα νυχιά σου όπως ο εμετός από το κοριτσάκι στον εξορκιστή, η Μίνα κάνει ότι δεν τα βλέπει και εμείς ψάχνουμε τρόπο να σου κόψουμε τα δάχτυλα.

    Με σεβασμο.

    Monsieur

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Ένα αυτόγραφο παρακαλώ.

    2. Τολμώ να πω ότι έχω συζητήσει περισσότερο με άντρες για νύχια!!! και περίοδο. Οι γυναίκες αγαπητέ monsieur δεν συζητάνε μόνο γι'αυτά...άλλωστε δεν το ξέραμε να συζητάμε για τακάκια, οφσάιντ και Anthrax για να μην είμαστε βαρετές.

    3. Ε τώρα ναι, έμαθα κάτι καινούριο! Ήξερα ότι η γυναίκα φαίνεται από το πρόσωπό της όταν έχει κάνει το σεξ, τώρα μαθαίνω ότι ο άντρας "φαίνεται" από τη αμασχάλη του! Η διαφήμιση του Nik είχε διττή σημασία τελικά για το "σκοράρισμα"...
    http://www.youtube.com/watch?v=wa20jQgjeTM

    4.Θα παραμείνω εδώ και θα συνεχίζω να συμφωνώ.

    5.Οι γυναίκες αφιερώνουν 3 ώρες σε:
    a) Κομμωτήριο
    b) Μπροστά στον καθρέφτη
    c) Καφέ/τηλέφωνο με την κολλητή
    d) Από μία ώρα για τη Ζωή της άλλης-Μυστικά της Εδέμ-Εζελ
    Καμία δεν συζητά 3 ώρες όταν επρόκειτο να συμβεί το σεξ. Όποια το κάνει, χαλάει την πιάτσα.

    6. Να πάρετε το κοπι-ραϊτ μην τυχόν και με αντιγράψουνε. Είμαι και γυναίκα-είδωλο, Ζωζώ Σαπουντζάκη και βάλε.

    7.Χότα έλα πίσω, έστω και σαν προπονητής ακαδημιών στην Αναγέννηση Επανομής. Σε αγαπούμε.

    8. Επρόκειτο για εμπνευσμένο στίχο των Violent Femmes αγαπητέ monsieur και επίσης 10 μαργαρίτες είναι ανθοδέσμη για ασθενή στο Λαϊκό. Εμένανε το σκορ μου είναι 7.

    9. Επιτέλους, έβγαλες από μέσα σου τον Danny Zouko που κρύβετε όλοι οι άντρες! Από τη μία κακαλάτος, παντελονάτος και Γκλέτσος με τους φίλους του και από την άλλη αγαπούλης, ποιητής και ρομαντικός δανδής όταν είναι με την σκέση του.
    http://www.youtube.com/watch?v=qpypGusvWDA&feature=related

    10. Ξέρεις ότι έκανα μόδα και με ζηλέυεις! Τα μανό μου σπάσανε τα ταμεία του Χόντου όπως και ο Εξορκιστής τα ταμεία στα παγκόσμια box office. Και θα μιλάμε για αυτά 35 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση...

    Με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)κάνεις σεξ σαν πορνοστάρ? χμμ πολύ συνειδητοποιημένο σε βρίσκω..ελπίζω να βγάζεις και τίποτα από αυτό γιατί αλλιώς φίλε μου πραγματικά είσαι ''τσάμπα μάγκας''. όσο για τις κερατωμένες δεν ξέρω ποιος πραγματικά είναι ο ηλίθιος της υπόθεσης..ο γκόμενος που κάθεται με μια ''ηλίθια'' ενώ δεν τον ικανοποιεί πλήρως ή η γκόμενα που ξέρει τουλάχιστον να μοιράζεται?
    2)όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί ακόμη και αυτός ο κάφρος που απασχολεί την φίλη σου και όλοι βαθειά μέσα μας ξέρουμε ότι η εκμετάλλευση δεν είναι καλό πράγμα..παρολαυτα οι σχέσεις μας βασίζονται σε αυτήν..ο κάφρος εκμεταλλεύεται την φίλη σου η φίλη σου εκμεταλλεύεται εσένα και εσύ εκμεταλλεύεσαι κ τους δυο για να γράψεις αυτό το ωραίο αρθράκι οπότε κανε τουμπεκί και πλήρωνε καφέδες!
    3)για αυτό υπάρχει πάντα η κάρτα αλλαγών μεσιε είναι μεγάλο ζήτημα όμως το τι είναι διατεθειμένος να κάνει ένας άντρας για μια γυναίκα και αυτό μπορεί να επιφέρει μεγάλες αλλαγές!
    4)ότι δεν μπορούμε να έχουμε μας μοιάζει χρυσός ακόμη και αν ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός..τον έρωτα δεν τον διαλέγεις εσύ αλλά εκείνος!
    5)μολων λαβε και άσε τα ψόφια περί χατιριών και 3ωρων συζητήσεων..καμιά πουτάνα δεν θέλει να κρυφτεί γιατί η χαρά δεν την αφήνει..
    6)τα ευαίσθητα αρχίδια των αντρών είναι πολύ ανθεκτικά και δεν παθαίνουν τίποτα ότι και να λέτε λίγο πέρα δώθε δεν βλάπτει..χμμ εσύ είσαι είπαμε που κάνεις σεξ σαν πορνοστάρ?μήπως εννοούσες απλά ότι παίζεις απίστευτο pro και λιώνεις βλέποντας αγώνες?αφού σου προσφέρουν και τα δυο την ίδια ευχαρίστηση..το τι είναι γελοίο άσε λοιπόν να το κρίνει ο καθένας μόνος του..
    7)μακάρι όλοι οι άντρες να μπορούσαν να δώσουν συμβουλές και λύσεις για τον πόνο της περιόδου!αλλά ναι όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν να ασχολούνται και να σχολιάζουν τα των αθλητικών εξελίξεων όσο εσείς απίστευτοι μακάκιες ασχολείστε ακόμη με την κουζίνα,πλυντήριο,σιδερώστρα της μαμάς σας και γκρινιάζετε που το φαγητούλι σας είναι παγωμένο,άνοστο,υπερβολικά ωμό η ψημένο,που οι κάλτσες σας δεν είναι πλυμενες και το φούτερ σας κολλαριστά σιδερωμένο!οι άντρες ΔΕΝ ξέρουν από αυτά!δεν υπάρχει εξαίρεση γιατί απλά δεν υπάρχει κανόνας!
    8)χμμ..απ ότι καταλαβαίνω μιλάς σαν πεζός..ε τότε μάλλον δεν μπορείς να μιλάς καθόλου..το προτέρημα των γυναικών να μπορούν να κάνουν ταυτόχρονα χιλιάδες πράγματα ακυρώνει την αδυναμία τους στο τιμόνι!
    9)σημασία έχει ότι ακόμη και τώρα ασχολείσαι με τις wannabe πρωταγωνίστριες του sex and the city ακόμη και τώρα που η σχέση - δεσμός(τι ηρωίδα επιτέλους αυτή η γυναίκα?!) σε τραβάει σε τέτοια μέρη εσύ συνεχίζεις και παίρνεις το μάτι σου..μπορεί όμως να μην σε θέλει μόνο για να κουβαλάς τις τσάντες μπορεί για αυτήν να μετράει όντως η γνώμη σου και εσύ να παραμένεις κάφρος!
    10)όσο οι άντρες δεν θα μπορούν να ξεχωρίζουν το γαλάζιο από το τιρκουάζ οι γυναίκες έχουν κάθε δικαίωμα να βάφουν τα νύχια τους στις αποχρώσεις που γουστάρουν ακόμη και αν έχουν συμβουλευτεί τους απίστευτους χρωματικούς συνδυασμούς της θεάς Μοιραράκη..πόσα φαίνεται ότι δεν ξέρεις αθώο αγόρι..λες να μην ξέρουν οι γυναίκες τι προτιμάτε να κοιτάτε?τόσες ώρες στο γυμναστήριο,αβυσσαλέα ντεκολτέ,push-up σουτιέν,σουτιέν που κάνουν διακριτές τις ρώγες,κολάν και κορσέδες,ψηλοτάκουνες γόβες,πλαστικές επεμβάσεις μπορώ να γράψω ένα σωρό..

    respect σε σένα παλιακιά !και σε σένα κανίβαλε και να ξέρεις οι γυναίκες ποτέ δεν ξεχνούν ότι της αγαπάς παρολαυτα θέλουν να τους το δείχνεις συνεχώς γιατί όπως και εσύ σε έχουν και αυτές ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1)Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους.Και αν περιμένεις να βρεις άντρα που να σου λέει αλήθειά ότι πυροβολεί με αβολίδοτα σιγά μην κάτσεις μαζί του.Γιατί γουστάρετε ο άντρας να είναι παπατζής!!Οι γκόμενες/οι δεν μοιράζονται σαν τα μαλτιζερς..άρα είναι ΗΛΙΘΙΕΣ!


    2)Η άρνηση της απλής λογικής και της αληθείας σας κάνει τόσο χαζές όσο ο Βας-Βας.

    3)Υπάρχουν πολλά "μαγαζιά" που έχουν ταμπελάκι -Mετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται- Περαστικα σου.

    4)Μονό ο θάνατος σε διαλέγει.Τα άλλα είναι μαλακίες τούμπανα.

    5)Εδώ ένα σχόλιο άφησες και διέθεσες 45 λεπτά, σκέψου να σου ζητήσει ο άλλος κώλο....από κοντά..

    6)Δεν είμαι άπλα στο σεξ πορνοστάρ επιτελώ κοινωνικό έργο..σκέψου τι κάνω στο Pro...

    7)Αν είχατε στο μενού σας το μασάζ και την πίπα πριν τον ύπνο θα ήσασταν τελείες!

    8)Το ότι βάφονται στο φανάρι και μιλάνε παράλληλα στο τηλέφωνο δεν ότι μπορούν να κάνουν όλα τα πράγματα ΚΑΛΑ(πόσο μάλλον στο τιμόνι)..Αν περάσεις σε στενό με οδηγό γυναικά,σου υπόσχομαι να ψηφίσω καρατζαφίρερ στις εκλογές!!

    9)Δεν είπα ότι συνεχίζω να παίρνω το μάτι μου...Παίρνω ΠΑΝΤΟΥ το μάτι μου!!!Όσο για την κοπέλα μου σιγά την οσιομάρτυρα!!!!!

    10)Άμα έβλεπες τα νυχιά της δεν θα έγραφες αυτές τις μαλακίες..


    Το ότι δεν συμφωνείς σε τίποτα σου λέει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1)τα μαλτίζερς ΔΕΝ μοιράζονται!
    2)''ο δρόμος προς τη βεβαιότητα ξεκινά με την αμφιβολία.''
    3)υπάρχουν πολλά μαγαζιά(τελεία).
    4)μόνο ο θάνατος σε διαλέγει?ποιος είσαι τέλος πάντων?
    5)μπορεί να διέθεσα και παραπάνω από 45 λεπτά για το σχόλιο μου,ίσως να αφιέρωσα και όλη μου την μέρα..πίστευα ότι θα σε τιμούσε κάτι τέτοιο..
    6)μιλάς με γρίφους γέρο..
    7)σιγά μην ήμασταν και παύλες!
    8)μες στην περιπέτεια ζεις..στενά,γυναίκες οδηγοί,καρατζαφίρερ..
    9)δεν είπα ότι εσύ είπες ότι συνεχίζεις να παίρνεις το μάτι σου αν και εσύ τώρα υποστηρίζεις ότι παίρνεις παντού το μάτι σου πράγμα που σημαίνει ότι το παίρνεις και εκεί το μάτι σου..
    10)είναι σίγουρο ότι θα ''μου έβγαζε τα μάτια'' με τα νύχια της και το χρώμα αυτών αλλά και πάλι..

    Υ.Γ μη με παρεξηγείς κανίβαλε..μια θέση στον μικρο σου αποτεφρωτήρα ψάχνω και εγώ..

    "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά καλά τα λες..

    Άντε κάψε τώρα το σουτιέν σου στο Σύνταγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το άρθρο πέρασε την εξέταση... τα σχόλια, όμως, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΝΑΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "6-Γιατι μας ζαλίζεται τα ΑΡΧΙΔΙΑ όταν βλέπουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ μπάλα και μαζευόμαστε με τους φίλους μας για PRO ; Όσο ανούσιο και αν σου φαίνεται για μας είναι ευχαρίστηση, σαν σεξ. Σκέψου ότι εσύ κάθεσαι με την κολλητή σου και κράζετε τις συμμαθήτριες σας, βλέποντας φωτογραφίες τους στο facebook..είναι πιο ώριμο αυτό;"
    Πες'τα χρυσόστομε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ CYBER ΣΚΑΤΟΨΥΧΩΝ ΚΑΛΑ ΠΑΓΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή